Contacteer ons
Spring Wang

Telefoonnummer : +86 13776282902

WhatsApp : 8613776282902

lopende band

Het Haotuoplastiek heeft volledig onafhankelijk met R&D die, die vorm maken en plastic producten produceren. Zoals bekend is, kunnen de eerste klassenproducten niet zonder het geavanceerde materiaal en het Wetenschappelijke ordelijke beheer, kan niet vooral zonder groepswerk. Wij hebben vele reeksen injectiemachines, blazend machines en Inspectiemateriaal, productiecapaciteit: meer dan 300 miljoen blazende product plastic flessen en plastic kruiken (50ml-10L) per jaar, meer dan 500 miljoen soorten plastic kappen en meer dan 100 miljoen plastic HUISDIERENflessen.

Goed hebben uitgerustd inspectiemachines en certificatie van SGS en TUV, wordt de kwaliteit van alle producten dicht geleid en onder ISO9001 gecontroleerd. Gedragen op een realistische manier, Haotuo-werd het Plastiek ook toegekend als Nationale Veiligheid Veroorzakend Standaard lichte Onderneming en Alibaba-het Goud verklaarde onderneming.

Suzhou Haotuo Plastic Packaging Co., Ltd.

Suzhou Haotuo Plastic Packaging Co., Ltd.

Suzhou Haotuo Plastic Packaging Co., Ltd.

OEM / ODM

Het Haotuoplastiek is Professionele ontwerper en vervaardigt in plastic schoonheidsmiddel die dagelijks, allerlei plactic kappen, plastic flessen, plastic kruiken, de plastic voorvormenoem/odm diensten verpakken te verstrekken.

Momenteel werken wij hard om nieuwe producten op de markt te brengen door hun superieure kwaliteit voor onze klanten over de hele wereld te bevorderen. Deze omvatten landen in Europa (Duitsland, Frankrijk, Engeland, enz.) Zuid-Amerika, van Noord-Amerika (Canada en de V.S.) (Brazilië, Argentinië, Peru) en door Azië. Wij hebben nu vele soorten producten. Meer dan 80% van onze producten zijn voor de markt overzee. Onze jaarlijkse output heeft 30 miljoen stukken plastic tik hoogste kappen, 10 miljoen stukken plastic flessen, en 20 miljoen stukken plastic kosmetische kruiken bereikt. Onze producten zijn wijd erkend en erkend door onze waardevolle klanten, en wij zijn zeker dat het voor Haotuo-plastiek om uw ideale partner van spuitbusfabrikant onvermijdelijk is te worden.

Suzhou Haotuo Plastic Packaging Co., Ltd.

R & D

Suzhou Haotuo Plastic Packaging Co., Ltd.